بیوتکنولوژی صنایع غذایی

ارسال شده توسط Mohsen Ahi  |  in غذایی  2:01 PM

اهميت و كاربرد بيوتكنولوژي در مواد غذايي به طور فزاينده­ اي در حال افزایش است. از جنبه ­های مختلف بيوتكنولوژي مواد غذايي می توان به استفاده از میکروب‌ها در تولید محصولات غذایی تخمیری نظیر ماست، پنیر، محصولات گوشتی تخمیرشده، پرورش قارچ‌های خوراکی، تولید سس‌های متنوع، طعم‌دهنده‌ها، شیرین‌کننده‌ها، افزودنی‌های خوراکی، آنزیم‌های مورد استفاده درصنایع غذایی، ویتامین‌ها و اسیدهای آمینه و آلی نام برد. تولید ابزارهاي تشخيصي مورد استفاده در صنايع غذايي جهت محافظت از ايمني مواد غذايي که غالباً داراي اجزاء بيوتكنولوژيكي هستند از دیگرکاربردهای بیوتکنولوژی غذایی می­باشد. امروزه مصرف­كنند­گان در زمينه غذاهاي غذا-دارو­ها (غذاهایی که باعث افزایش سلامتی می­ گردند) اطلاعات بيشتري دارند و با علاقه زيادي اين جنبه از بيوتكنولوژي را دنبال می­ کنند (منبع).

به اشتراک گذاری :

همکاری با ما-حریم خصوصی-تماس با ما
Design By: Bioprocess.ir